Meny Liveaboard Dykutbildning Dagsturer Frågor och Svar Boka Dykplatser Dykfilm Om Oss Bilder Kontakta Oss Hem

Om Oss

Affärsidé:

Southbridge Diving verkar i dykbranschen där vi arbetar med försäljning av dykutflykter och dykutbildning. Vi har ett genuint intresse för dykning och tycker dykning ska vara smidigt och roligt. Därmed erbjuder vi dykning på platser som garanterar en fantastisk dykupplevelse samtidgt som vi håller oss borta från kalla och mörka vatten utan djur och växtliv.

Southbridge Diving vänder sig i första hand till de flexibla resenärerna som gärna kombinerar sin semester med både dykning och andra aktiviteter. Vi tror också att våra kunder uppskattar den service och kunskap vi kan bidra med. Vi tycker det är viktigt att kunden får en objektiv uppfattning om vad som erbjuds och vi hjälper gärna våra kunder att välja ett alternativ som passar just dem. Det viktigaste för oss är att våra produkter håller högsta möjliga kvalité och att vi, tack vare att vi är ett Internet baserat företag med små omkostnader, kan hålla låga priser.

Southbridge erbjuder personlig service och har alltid gott om tid till att hjälpa våra kunder med alla funderingar som kan tänkas uppkomma inför en resa eller kurs. Du är alltid välkommen att ringa eller maila dina frågor till oss!

Om Southbridge Diving:

Verksamheten startades hösten 2002 i Sverige under företaget Southbridge som ägs och drivs av
Tobias Lundquist. Sedan hösten 2010 har verksamheten flyttats till Thailand och ägs numera av TMG Property. Vi som driver verksamheten har tillbringat ett flertal säsonger i Thailand och arbetat som PADI- Instruktör och Divemaster samt som turledare på dagstursbåtar och liveaboards hos två av Thailands största dykcentra. Vi har under denna tid erhållit stor kunskap om dykbranschen i Thailand och har fått ett stort kontaktnät bestående av olika företag men också med de som utbildar och arbetar på båtarna. Vår målsättning är att kunna leverera en fantastisk upplevelse och utomordentlig service till ett konkurrens kraftigt pris. De resor som förmedlas av SouthbridgeDiving är handplockade och noga utvalda för att passa den svenska dykresenären.
Observera att vår dykverksamhet nu är separerad från den svenska firman Southbridge. Dykverksamheten är nu baserad i Thailand.

 

Copyright 2003-2011 Southbridge Diving Med ensamrätt.