Meny Liveaboard Dykutbildning Dagsturer Frågor och Svar Boka Dykplatser Dykfilm Om Oss Bilder Kontakta Oss Hem

Dykfilm

 

los.html

Bilder från filmen

 

Ett måste för alla dykare!

Det finns en uppsjö av dykfilmer tagna från all världens hörn men väldigt få kan mäta sig med denna film! PJ Widestrand har under 3 års tid lyckats fånga spektakulära och helt fantastiska scener som tillsammans med hans skicklighet och gedigna utrustning gör att resultatet blir något helt utöver det vanliga.
Ni får under ca 30 intensiva minuter bekanta er med allt vad Similan- och Surin Islands har att erbjuda. Till höjdpunkterna hör otroliga scener med valhaj och manta men också med mindre djur som sjöhäst, frogfish och harlequin räkor. Klicka på teaser knappen för att få en smygtitt av filmen! Pris: 300 sek inkl. frakt.

 

sul.html

Bilder från filmen

 

 

Med de underligaste fiskarna!

Alla har vi sett konstiga fiskar under vattnet men i denna film är många av varelserna så sällsynta att de inte återfinns i fiskböckerna eller kanske aldrig filmats förut. Denna film bjuder på en magisk värld!
Som vanligt när det är videografen PJ Widestrand bakom linsen är kvalitén magnifik och de vackra bilderna ackompanjeras av stämningsfull musik och om man vill även med en undertext med djurens namn och ungefärliga storlek. Denna film är ett måste för all som är intresserade av undervattensvärldens varelser eller för den som vill drömma sig bort en stund! Filmen är ca 40min. Klicka på teaser knappen för att få en smygtitt av filmen! Pris: 300 sek inkl. frakt.

Teaser

 

 

Bilder från filmen

 

 

Hajar i massor!

Detta är filmen för dig som tycker om havets stora killar! Filmen är fullspäckad med hajar som Silvertips, Hammerheads, Silky sharks, Oceanic Blacktips, Galapagos shark och hundratals Whitetips. Allt är filmat på Cocos öarna, Costa Rica. Som vanligt är det videografen PJ Widestrand bakom kameran och kvalitén är naturligtvis på topp! För de som önskar finns kommentarer inlagda som text där art och dykplats mm. framgår. Aldrig förr har man blivit så dyksugen! Ett måste för alla hajälskare...och alla andra också för den delen! Klicka på teaser knappen för att få en smygtitt av filmen!  
Pris: 300 sek inkl. frakt.

Teaser

   


Drömmen för ALLA dykare!

Så gott som alla dykare har Galapagos högst upp på önskelistan. Galapagos bjuder pådykning som är helt outstanding! Massor av haj, sjölejon, delfiner, rockor, späckhuggare etc etc. Listan kan göras hur lång som helst och inte nog med det, storleken på alla djur runt Galapagos är i en klass för sig. Här verkar världens största valhajar samlas! För er som inte har möjlighten att åka dit finns bara ett alternativ, köp filmen och NJUT! Som vanligt är det videografen PJ Widestrand som simmar bakom kameran vilket borgar var mycket hög kvalite. För er som gillar stora djur kommer denna film att hamna överst på tio-i-topp listan! Pris: 300 sek inkl. frakt.

TeaserKop

Samtliga bilder ovan är klipp från filmerna och är tagna av PJ Widestrand.

Copyright 2004-2011 PJ Widestrand Med ensamrätt.